Na kávu se Zelenou Porubě

19/3 2019

Chcete se zapojit do dění v Porubě? Máte návrh na vylepšení okolí vašeho domu a nevíte, zda ho můžete přihlásit? Chcete se dozvědět o změnách v pravidlech projektu participativního rozpočtu pro letošní rok? Pak přijďte 26. března v 17 hodin do Kafe Palača u kruhového objezdu na Hlavní třídě.

Na kávu se Zelenou Porubě

Lidé, kteří mají zájem se zapojit do projektu Zelená Porubě a podílet se na vylepšení městského obvodu, mohou přijít na setkání nazvané Na kávu se Zelenou Porubě. Bude se konat v úterý 26. března od 17 hodin v Kafe Palača na Hlavní třídě. Dozví se tam vše o přihlašování nápadů i časovém harmonogramu tohoto ročníku projektu.

 

Zelená Porubě s podtitulem Tvoříme Porubu společně je název projektu, který umožňuje obyvatelům Poruby spolurozhodovat o tom, jak městský obvod využije část svého rozpočtu. Každý Poruban starší 15 let, porubská nezisková či příspěvková organizace můžou předložit konkrétní návrh na vylepšení veřejného prostoru. Všechny návrhy, které projdou formální kontrolou, budou zveřejněny a lidé v hlasování vyberou ty, které se budou realizovat.