Na Alšově náměstí bude velikonoční jarmark

11/4 2019

logo

Projekt Společná CZ-PL organizace kulturních aktivit dvou největších měst Euroregionu Silesia, registrační číslo CZ.11.4.120/0.0/0.0/17_028/0001625, je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.


Od 15. do 21. dubna se opět bude na Alšově náměstí konat velikonoční jarmark. Letos je součástí projektu Společná CZ – PL organizace kulturních aktivit dvou největších měst Euroregionu Silesia.

Na Alšově náměstí bude velikonoční jarmark

Ilustrační foto: Jiří Birke

V pondělí 15. dubna od 14 do 17 hodin mohou lidé zdobit kraslicovník, na středu 17. dubna jsou připraveny tvořivé dílny pro polské děti. Program na pódiu na Alšově náměstí je naplánován na víkend. Po oba dva dny si návštěvníci jarmarku mohou vyrobit velikonoční dekorace pod vedením studentů Střední zahradnické školy Ostrava nebo se zúčastnit tvořivých dílen.

Od pondělka do neděle od 10 do 18 hodin budou otevřeny prodejní stánky, které nabídnou rukodělné výrobky, velikonoční perníčky, jarní a velikonoční dekorace, gruzínské speciality nebo občerstvení.

Program velikonočního jarmarku zde

logo