Letní umělecká scéna přinese překvapení i hodinu smíchu se známým komikem

4/7 2019

Tak jako v loňském roce, bude i letos Letní umělecká scéna v Porubě rozdělena do dvou částí. Ta první, která se uskuteční od 15. do 19. července, přinese překvapení, druhá hudbu a humor.

Letní umělecká scéna přinese překvapení i hodinu smíchu se známým komikem

Letní umělecká scéna v Porubě bude i tento rok rozdělena na dvě části. Ta první začne v pondělí 15. července a každý den až do konce daného týdne Porubanům přinese překvapení v podobě pop-up performance neboli vystoupení muzikantů, kteří se znenadání objeví a začnou hrát na některém frekventovaném místě v obvodě – na Alšově náměstí, u vozovny nebo u Duhy. „Záměrně dopředu nedáváme vědět, kde a kdy se vystoupení budou konat, cílem je totiž právě onen nečekaný zážitek,“ vysvětlila organizátorka Štěpánka Ostárková.

Druhá část přinese hlavní představení. Každý týden se uskuteční jedno: seskupení Mr. Moos například 23. července na Alšově náměstí zahraje electroswing a nebude chybět ani tančírna. O týden později bude na programu stand-up comedy v podání tria HumorOva, netradiční rockový nářez předvede kapela Barock. Na nádvoří Zámku Poruba čeká zájemce hodina smíchu s komikem, hercem a úspěšným účastníkem televizní taneční soutěže StarDance Lukášem Pavláskem. O závěrečné vystoupení Letní umělecké scény se postará 20. srpna na Alšově náměstí Anežka Hessová, která předvede indické tance.

Vstup na všechny produkce je zdarma.

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy.

logo Ostravy