Letní umělecká scéna vstupuje do druhé části

15/7 2022

V úterý 19. července začíná druhá část Letní umělecké scény v Porubě. Na Alšově náměstí vystoupí v 19 hodin seskupení Celest & Charles. Ještě předtím – od 16.30 hodin – příjemnou swingovou atmosféru naladí koncert s tančírnou Swingové léto, na kterém vystoupí LAM trio a taneční škola Jazz Monkeys.

Letní umělecká scéna vstupuje do druhé části

Horká krev české hudební scény, která proudí od roku 2019 v žilách této desetičlenné sestavy překvapila nejednoho posluchače. Autorská tvorba kapely Celest & Charles se žánrově prolíná mezi funky, R&B a diskem. Směsice těchto stylů přináší na tuzemská jeviště naději, že české hudební texty mohou stále dávat smysl a hudba nemusí znít jako počítačová simulace.

Další vystoupení Letní umělecké scény v Porubě se uskuteční 26. července na Hlavní třídě u kruhového objezdu. Po 19. hodině se zde představí písničkář Thom Artway & Band.

Nebude chybět ani oblíbená stand-up skupina HumorOva, která vystoupí 2. srpna v 19 hodin na nádvoří Zámku Poruba. Jejich vystoupení je však přístupné od 15 let a vstupenky v ceně 50 Kč jsou dostupné na poruba.reenio.cz.

logo Ostravy

Projekt je realizován s finanční podporou města Ostravy.